ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

Cum mă pot înregistra pe site-ul Loteriei Naționale?

Pentru a Vă înregistra pe site-ul www.LN.md, trebuie să completați formularul de înscriere de pe site, care va apărea după apăsarea butonului ”ÎNREGISTRARE” , amplasat în colțul din dreapta sus al paginii. Vă rugăm să notați că completarea tuturor câmpurilor din formularul de înscriere este obligatorie. Trebuie să introduceți următoarele informații: a Vă înregistra pe site-ul www.LN.md, trebuie să completați formularul de înscriere de pe site, care va apărea după apăsarea butonului ”ÎNREGISTRARE” , amplasat în colțul din dreapta sus al paginii. Vă rugăm să notați că completarea tuturor câmpurilor din formularul de înscriere este obligatorie. Trebuie să introduceți următoarele informații:

  • Adresa Dvs. de email, prin intermediul căreia veți avea acces la contul Dvs. de pe site-ul Loteriei Naționale.
  • Parola Dvs. de acces, pe care ați ales-o, iar în câmpul următor să introduceți repetat parola pentru o confirmare suplimentară.
  • Informațiile Dvs. de contact: Prenumele, Numele, nr. de telefon, numărul de identificare, data nașterii și sexul.
  • Introduceți cifrele din imagine în câmpul corespunzător, pentru a termina înregistrarea contului.

Vă rugăm să consultați “Regulile și Termenii” de utilizare a site-ului înainte de terminarea înregistrării contului Dvs..

Apăsând butonul galben ”ÎNREGISTRARE”, veți încheia înregistrarea.

Unde pot obține câștigurile?

Câștigurile loteriei instante din biletele LOTO + și Șeptarul de Aur, de până la 500 de lei, pot fi obținute la toate filialele Poșta Moldovei sau la chioșcurile Moldpresa, Benzinărie Petrom de la 09:00 până la 17:00. Câștigurile în valoare de peste 500 de lei pot fi obținute la oficiul Loteriei Naționale a Moldovei, sunând din timp la numărul de telefon 022-333-777. Și obțineți câștigul la adresa: mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 3. Pentru a afla răspunsul la toate întrebările care vă interesează, sunați la call center-ul nostru, la numărul de telefon 022-333-777, În zilele de lucru: de la 09:00 până la 21:00 În zilele de odihnă: de la 10:00 până la 17:00

Pot crea mai multe conturi?

Nu. Fiecare utilizator al site-ului Loteriei Naționale poate crea un singur cont. Formularul de înscriere necesită introducerea datelor personale, care sunt unice pentru fiecare utilizator. Nu veți putea înregistra un alt cont indicând aceleași date de identificare personală.

Pot edita datele indicate în ”Profilul utilizatorului” și dacă pot, care informații pot fi editate?

Puteți modifica numărul de telefon indicat prin accesarea submeniului ”Modificare date personale” din meniul ”Profilul utilizatorului”. În cazul în care trebuie să modificați alte date personale, vă rugăm să luați legătura cu Serviciul «Clienți» la o oră convenabilă pentru Dvs. pentru a primi asistența și informațiile necesare

Înregistrarea codului

Codul de înregistrare reprezintă un șir din 14 cifre, care poate fi văzut după răzuirea stratului protector de pe bilet. În cazul în care biletul Dvs. nu este câștigător, înregistrați-l pe site-ul Loteriei Naționale, apăsând pe Înregistrare cod sau sunând la numărul de telefon 022-333-777 (apel fără TVA).

CE ESTE clubul VIP?

Clubul VIP este un loc, care vă oferă o a doua șansă de a câștiga. Dacă biletul dvs. Loto + sau Șeptarul de Aur s-au dovedit a fi NECÂȘTIGĂTOARE, NU LE ARUNCAȚI. Înregistrați codurile lor în clubul VIP, selectând în prealabil tragerea la sorți la care doriți să participați. În fiecare săptămână, Loteria Națională a Moldovei oferă numeroase premii interesante: o excursie pentru două persoane la Roma, Paris și alte destinații; televizor; laptop etc. Unul dintre premiile permanente, principale la extragere a fost un automobil. Marca se va schimba, însă tradiția extragerii va rămâne aceeași! Pentru că Loteria Națională a fost creată pentru a vă aduce noroc și a vă oferi o șansă de a vă împlini visele! Pentru mai multe informații, sunați-ne la call center, la numărul de telefon: 022-333-777

Participarea la extragerile organizate în cadrul Jocurilor televizate ale Loteriei Naționale

Dacă ați obținut premiul ”Participare la extragerea pentru Jocuri televizate” ale Loteriei Naționale, care se va organiza la PRIME, înregistrați codul de pe biletul Dvs. de loterie prin una din cele două metode disponibile:

  • pe site-ul Loteriei Naționale, apăsând pe Înregistrare cod
  • la următorul număr de telefon 022-333-777 (apel fără TVA).